TEAM

Graag stellen wij u voor aan ons team!

Aangezien HONDerd%HOND naast een hondendagopvang ook een reintegratie- en leerbedrijf is, zijn de achtergronden van ons team divers. Net zoals de achtergrond van onze honden, zou je kunnen zeggen en dat maakt het ook zo leuk!

Maar ondanks de diversiteit in achtergronden zijn wij een hecht team met vaste werktijden. Hierdoor ziet uw hond steeds dezelfde gezichten, wat uiteraard bijdraagt aan de vertrouwde en veilige sfeer binnen onze dagopvang.

Wat tevens gelijk is voor iedereen binnen ons team, is de passie en betrokkenheid waarmee gewerkt wordt.

Het team van HONDerd%HOND gaat 100% voor uw hond! 

DEBBIE ARTS

Debbie is geboren in 1982 te St.Anthonis en runt samen met haar enthousiaste vrijwilligers de Educatieve Dagopvang HONDerd%HOND.

 

Van kinds af aan is Debbie geboeid door verschillende karakters, voorkeuren en de manieren waarop mensen en dieren communiceren. "Ik herinner me dat ik als kind uren tussen de koeien, paarden en honden kon gaan zitten, gewoon lekker zitten, observeren en genieten. Ik keek toen al naar de ‘kleine dingen’ zoals de richting van de ogen en de oren. Maar ook de ademhaling en de spierspanning van een dier vond ik interessant. Dit alles kon me namelijk veel informatie geven over hoe het dier zich voelt dacht ik destijds."

 

Door het volgen van diverse opleidingen en inmiddels ruime werkervaring heeft Debbie een breed pakket aan kennis en vaardigheden opgedaan welke van pas komen binnen haar bedrijf.

 

Haar creatieve en ondernemende geest vormen een deel van haar karakter. Maar ook de belangstelling en de betrokkenheid voor de ‘mens achter de mens’ en ‘de hond achter de hond’ horen ongetwijfeld bij haar persoonlijkheid.


"Ik ben geïnteresseerd in ‘de mens achter de mens’ en in het bijzonder geïntrigeerd door ‘de hond achter de hond". 

MIKKI

Mikki is in 2022 afgestudeerd als bedrijfsleider Dierverzorger aan Yuverta te Horst. Haar laatste stage heeft zij met succes binnen ons bedrijf afgerond. Haar proeve van bekwaamheid mocht Mikki eveneens binnen ons bedrijf en met goed gevolg uitvoeren. Wij zijn trots om Mikki in ons team te hebben. Mikki is rustig van aard, vriendelijk en behulpzaam en wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van leidinggeven.  


 "Het geeft me veel voldoening om met honden te werken."  

CHANTAL FRANSSEN

"Onze Chantal", is inmiddels niet meer weg te denken binnen de dagopvang. Ze is een suikertante voor onze honden en een geweldige en onmisbare collega. Chantal volgt een intergratietraject bij HONDerd%HOND.


"Ik word door Debbie ondersteund om doelgericht te werken aan mijn reintegratie. Concreet betekend dit dat we samen doelen opstellen, waar ik dan naar toe probeer te werken. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen en merk dat ik ook langzaam groei in mijn proces. Ik merk dat ik veel positiviteit en kracht haal uit mijn traject bij HONDerd%HOND; een paradijs voor mens en hond!

Ik geniet ervan om te werken met honden. Ik krijg steeds meer kennis over honden en ik vind het heel leuk om de kennis toe te passen. Dit werpt ook thuis zo zijn vruchten af bij onze eigen hond Joy. Zij is een Labrador kruising, die we 2,5 jaar geleden uit het asiel hebben gehaald. En sinds 2022 hebben we onze kleine toypoedel Pip gekregen.


"Ik ben heel erg blij dat ik deel uit mag maken van het team van HONDerdHOND!"   


Meer informatie over reintegreren bij HONDerd%HOND, vindt u hier...

JENNIFER

Helemaal gek van honden, in hart en nieren, dát is Jennifer! Naast haar werkzaamheden op de opvang is zij wekelijks druk met het trimmen van honden. In de toekomst hoopt zij haar eigen spa-salon voor honden te kunnen opstarten.


Jennifer heeft in het verleden binnen ons bedrijf stage gelopen en is daarna lekker blijven plakken ;-). Zij is een hardwerkende, jonge en energieke meid! 


"Ik werk met veel passie en plezier!"    

ELLE

Elle is student bedrijfsleider dierverzorging aan Yuverta te Horst. Zij is een gedreven leerling en een hardwerkende medewerker voor HONDerd%HOND. Tijdens haar stageperiode bij de opvang heeft Elle veel geleerd over honden en gedrag. In haar tweede stageperiode wil Ellen graag meer ervaring opdoen in het leidinggeven. Deze periode start in September en duurt t/m februari. Wij wensen Ellen heel veel succes!!


"Ik leer iedere keer weer iets nieuws over honden". 


MIA DE KLEIJNE

Mia is trotse moeder van Debbie en is op vrijdagmiddag aanwezig op de opvang. Het zorgen voor anderen zit haar in het bloed. Als vanzelfsprekend heeft Mia dan ook jaren in de zorg gewerkt. Zij is sinds 2021 met haar pensioen gegaan en sindsdien is zij meer dan ooit levensgenieter van beroep. Ze zorgt voor onze honden en we noemen haar gekscherend "de oma van de opvang". Wij hopen nog lang van haar te mogen genieten én te leren! Want als er iemand de handen uit de mouwen kan steken dan is zij dat wel!!


"Ik geniet van alle lieve honden en hun gekke fratsen". Debbie30
Deborah
Debbie23
IMG_2174
20191023_075006
20191024_144646