TEAM

Graag stellen wij u voor aan ons team!

Aangezien HONDerd%HOND naast een hondendagopvang ook een reintegratie- en leerbedrijf is, zijn de achtergronden van ons team divers. Net zoals de achtergrond van onze honden, zou je kunnen zeggen en dat maakt het ook zo leuk!

Maar ondanks de diversiteit in achtergronden zijn wij een hecht team met vaste werktijden. Hierdoor ziet uw hond steeds dezelfde gezichten, wat uiteraard bijdraagt aan de vertrouwde en veilige sfeer binnen onze dagopvang.

Wat tevens gelijk is voor iedereen binnen ons team, is de passie en betrokkenheid waarmee gewerkt wordt.

Het team van HONDerd%HOND gaat 100% voor uw hond! 

Debbie is geboren in 1982 te St.Anthonis en runt samen met haar enthousiaste vrijwilligers de Educatieve Dagopvang HONDerd%HOND.

 

Van kinds af aan is Debbie geboeid door verschillende karakters, voorkeuren en de manieren waarop mensen en dieren communiceren. "Ik herinner me dat ik als kind uren tussen de koeien, paarden en honden kon gaan zitten, gewoon lekker zitten, observeren en genieten. Ik keek toen al naar de ‘kleine dingen’ zoals de richting van de ogen en de oren. Maar ook de ademhaling en de spierspanning van een dier vond ik interessant. Dit alles kon me namelijk veel informatie geven over de gemoedstoestand van het dier dacht ik destijds."

 

Door het volgen van diverse opleidingen en inmiddels ruime werkervaring heeft Debbie een breed pakket aan kennis en vaardigheden opgedaan welke van pas komen binnen haar bedrijf.

 

Haar creatieve en ondernemende geest vormen een deel van haar karakter. Maar ook de belangstelling en de betrokkenheid voor de ‘mens achter de mens’ en ‘de hond achter de hond’ horen ongetwijfeld bij haar persoonlijkheid.


"Ik ben geïnteresseerd in ‘de mens achter de mens’ en in het bijzonder geïntrigeerd door ‘de hond achter de hond". 

JACQUELINE DE KLEIJNE

Aanwezig: overdag

Jaqueline is 54 jaar, getrouwd, en heeft 3 volwassen kinderen en een paard.

"Al mijn hele leven heb ik niet alleen eigen dieren verzorgd, maar ook honden en katten van buren, vrienden en familie konden op mij rekenen." 

Naast haar vrijwilligerswerk voor HONDerd%HOND ben is zij ook actief bij Ruitersportcentrum Seurenheide. 

"Het geeft me veel voldoening als ik op wat voor manier dan ook een positieve bijdrage kan leveren aan een vrolijke dag voor uw hond!"

CHANTAL FRANSSEN

Aanwezig: dinsdag en vrijdag overdag

Ik ben Chantal Franssen, 44 jaar, getrouwd met Marcel en de moeder van Rens en Luna*.

Op dit moment volg ik een reintegratietraject bij HONDerd%HOND. Ik word door Debbie ondersteund om doelgericht te werken aan mijn reintegratie. Concreet betekend dit dat we samen doelen opstellen, waar ik dan naar toe probeer te werken. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen en merk dat ik ook langzaam groei in mijn proces. Ik merk dat ik veel positiviteit en kracht haal uit mijn traject bij HONDerd%HOND; een paradijs voor mens en hond!

Ik geniet ervan om te werken met honden. Ik krijg steeds meer kennis over honden en ik vind het heel leuk om de kennis toe te passen. Dit werpt ook thuis zo zijn vruchten af bij onze eigen hond Joy. Zij is een Labrador kruising, die we 2,5 jaar geleden uit het asiel hebben gehaald.

Het is zo mooi om te zien hoe honden groeien en zich ontwikkelen. Ik geniet er erg van als bijvoorbeeld een terughoudende hond steeds meer vertrouwen in je krijgt. Ook het rennen en spelen van honden of als ze juist ergens relaxed liggen, zorgt vaak voor een glimlach op mijn gezicht!

Kortom: ik ben heel blij dat ik deel uit mag maken van het team van HONDerd%HOND!


Meer informatie over reintegreren bij HONDerd%HOND, vindt u hier...

DEBORAH HESEN

Aanwezig: di-, do- en vrijdagavond

Hallo! Mijn naam is Deborah Hesen, ik ben 20 jaar en woon in Hegelsom. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Paraveterinair aan het Helicon in Helmond.

Van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren en dan met name voor honden. Ik heb zelf een Golden Retriever van anderhalf jaar oud, genaamd Boris. Ik besteed veel tijd aan Boris: trainen (combisport en speuren), wandelen en uiteraard knuffelen!

Na mijn studie wil ik me graag meer gaan verdiepen in hondengedrag en voeding. Dit vind ik erg interessant en ik zou daar dan ook in de toekomst graag wat mee willen doen. Ook op dit moment probeer ik me hier al zoveel mogelijk in te verdiepen, zodat ik het kan toepassen op de hondendagopvang.


Ik ben bij HONDerd%HOND terecht gekomen, omdat het me opviel dat er in mijn kleine dorpje Hegelsom een hondendagopvang was. Daarnaast was ik opzoek naar een bijbaan/vrijwilligerswerk met betrekking tot mijn studie en interesses. Zodoende heb ik contact opgenomen met Debbie en ben ik terecht gekomen bij HONderd%HOND. Hierdoor kan ik nu meer ervaring opdoen op zowel het gebied van hondengedrag, klantenservice en alle andere zaken omtrent het werken met honden.

Ik ben te vinden op de dagopvang tijdens de avondpoule, dus wanneer de honden weer door u opgehaald worden. Met veel plezier sta ik u te woord en daarnaast maak ik de dagopvang weer netjes en klaar voor de volgende dag.


Ik ben heel erg blij dat ik deel mag uitmaken van het team van HONderd%HOND en hoop u gauw te ontmoeten op de dagopvang samen met uw trouwe viervoeter!     

LOES CLAESSENS

Aanwezig: woensdagavond

Hoi! Ik ben Loes Claessens, 21 jaar oud. Zelf heb ik een Border Collie van 9jaar oud. Ik ben afgelopen schooljaar (2018-2019) afgestudeerd als Vakbekwaam Medewerker Dierverzorging op het Citaverde College in Horst. Deze opleiding heb ik met liefde en veel plezier gevolgd! Nu ben ik een andere weg in geslagen door de opleiding Leisure & Hospitality(Recreatie) te gaan doen. Ik heb stage gelopen bij Honderd%hond en dit is mij heel goed bevallen waardoor ik nu de avond poules draai, dit doe ik met heel veel plezier en liefde. U zult mij vooral zien op de woensdag- en donderdagavonden wanneer u uw hond weer komt op halen. Tot snel!

MIA DE KLEIJNE

Aanwezig: Dinsdagmiddag

Hallo!


Ik ben Mia de Kleijne, trotse moeder van Debbie (eigenaaresse van HONDerdprocentHOND). 


Op dinsdagmiddag ben ik aanwezig op de opvang. Daarnaast help ik Debbie bij verschillende klusjes.


Ik geniet van alle lieve honden en hoop u ook eens te ontmoeten.


Tot ziens!

Debbie30
Deborah
Debbie23
IMG_2174
20191023_075006
20191024_144646

DEBBIE ARTS

Aanwezig: Dagelijks