IMG-20190924-WA0007
20191018_125101
IMG-20190901-WA0002
20191009_175455
20191011_124156
Pomsky Deense Dog
Grover in het gras

DAGOPVANG

VERGELIJKBAAR MET KINDERDAGOPVANG.....


Heeft u overdag verplichtingen waardoor uw hond tekort schiet in zijn behoefte(s)? Of lijkt het u gewoon leerzaam en leuk als uw hond een hele dag met soortgenoten kan spelen? Of wilt u uw opgroeiende pup spelenderwijs, veilig laten ontdekken en ontwikkelen?  Dan is  HONDERD%HOND wellicht een uitkomst voor u en uw hond. Vergelijk ons  met een kinderdagopvang met VVE....maar dan uw hond! 


Denkt u dat onze dienst geschikt is voor uw hond?  Meld u dan aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt dan, samen met uw hond kennis komen maken op ons HONDERD%HOND terrein te Hegelsom, nabij Horst. Een Oriëntatiegesprek vindt plaats op afspraak, tussen 16:00uur en 18:00uur.


.....MAAR DAN VOOR UW HOND!!


Tijdens het oriëntatiegesprek maken wij kennis met u en uw hond. We observeren zijn gedrag en spreken met u onze visie en het beleid door. Daarnaast zullen wij u  laten zien waar uw hond de hele dag kan toeven. Na afloop krijgt u van ons een informatiepakket mee. U kunt deze thuis rustig doornemen. 


Besluit u uw hond na de kennismaking aan te melden dan kan dat heel eenvoudig. U kunt   het  Aanmeldformulier downloaden

of u maakt uw aanmelding kenbaar middels een berichtje. Wij zenden u dan zsm een digitaal aanmeldformulier op.


Op de afgesproken dag brengt u uw hond in de brengtijd. Let op: na 8:30uur  wordt het terrein afgesloten en is het enkel nog op afspraak  toegankelijk. Dit  beleid wordt streng gehanteerd omdat dit de rust in de roedels ten goede komt waardoor onnodige spanning kan worden voorkomen.  U kunt een trommeltje met brokjes mee nemen zodat u hond tussen de middag kan eten. Aan het einde van de dag haalt u uw hond op en evalueren we evt. de dag samen nog eens door.

Honderdprocenthond bull boek

12uur

onderdak &

begeleiding

honderdprocenthond Bull op bank

LEERZAAM  &  ONTSPANNEND


Onze groene tuinen/weides zijn met grote zorg en met het oog op de natuurlijke behoefte van de hond ingericht.  In het voorjaar zal er nieuw groen worden aangeplant. Zo is iedere tuin voorzien van vers drinkwater, natuurlijke materialen, schuilmogelijkheden, een zandbak en in de zomerperiode zelfs een zwembadje met zonnige ligweide. Onze puppytuin is naast de basisvoorzieningen, voorzien van natuurlijke elementen zodat de jonge hond op een gezonde en ongedwonge manier op ontdekking kan gaan om de wereld te verkennen.


In het binnenverblijf staat voor iedere hond een eigen schone bench ter beschikking. In de zomerperiode blijft het binnen lekker koel. De honden kunnen hierdoor heerlijk uitrusten en tussen de middag hun eventuele maaltijd nuttigen.  Door de gestructureerde dagindeling weet de hond precies wat er van hem wordt verwacht. Dit geeft rust, waardoor de honden met een veilig gevoel, optimaal kunnen ontspannen en genieten in onze weides.


DAGLICHT & BUITENLUCHT


"DE natuurlijke vitamine van moeder natuur! Dat doet een mens goed èn de hond ook! Toeven in het groen, samen met soortgenoten en daarbij de natuurlijke behoeften: bewegen, snuffelen, speuren of luieren te vervullen. Dat kan bij HONDERD%HOND!"