Elianne
slide1
slide2b
Chantal1

PRAKTIJK- EN LEERBEDRIJF

STAGE- OF LEERPLEK

In de afgelopen jaren hebben al verschillende jonge mensen ons erkend leerbedrijf bezocht. In de meeste gevallen gaat het om leerlingen van diverse (MBO) opleidingen. De ene keer ging het om een korte snuffelstage van een week, de andere keer om meer langdurige stages en soms mondde een stage zelfs uit in vrijwilligerswerk binnen onze dagopvang. 

Hoewel de duur van de stage, opleidingsniveau en leerjaar van de stagiaire kunnen verschillen hebben wij geprobeerd om middels een video een kleine impressie te geven van wat je als stagiaire zoal gaat doen qua werkzaamheden. Zo kan jij je als mogelijk toekomstige leerling of stagiaire goed orienteren.

Via onderstaande link surf je naar onze informatievideo. Mocht je na het zien van de video nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen.  Veel kijk plezier! 

Heb jij na het zien van onze video interesse gekregen in een stage- of leerplek binnen ons bedrijf? Hartstikke leuk! Stuur ons dan even een korte mail met je motivatie en je persoonsgegevens naar info@honderdprocenthond.nl. Je kunt jou bericht richten aan: Debbie Arts, stagebegeleider en contactpersoon. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug. 

Hondendagopvang
HONDerd%HOND


Bezoekadres:
Pastoor Debijestraat 74

5963 AG Hegelsom

Postadres:

T.a.v. Debbie Arts
Jan Petersstraat 23
5831 KA Boxmeer


KVK:
IBAN: NL41RABO0314628517

Vragen of opmerking?


HONDerd%HOND

Debbie Arts
06-1393 2030 (ook via sms of app)

info@honderdprocenthond.nlOpeningstijden:


Maandag: gesloten
Dinsdag: 7.00 - 18.30 uur

Woensdag: 7.00 - 18.30 uur

Donderdag: 7.00 - 18.30 uur

Vrijdag: 7.00 - 18.30 uur

Gesloten:

In het weekend, tijdens nationale feestdagen en de bouwvak Limburg.

Download hier

de algemene voorwaarden

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren